New York

Vi var 30 personer som upplevde gospel i New York tillsammans över påsken 2018. På denna sida kommer information om nästa resa.RES MED GOSPEL JOURNEY TILL NEW YORK!


Tid:

27 Mars - 3 April 2018


Pris:

16 900:- före 1 November 2017

18 300:- efter 1 November 2017

Enkelrumstillägg 2400:-


I priset ingår:

-flyg Stockholm-New York t/r

-hotell med frukost

-vissa transporter i New York

-guidning

-lokala gospel-event (mindre kostnader kan tillkomma)

-information rörande turism och gospel i New York

-tips och hjälp via telefon och epost


Reseledare:

Joakim Arenius"Jag blev väldigt tagen av gospelmusiken under det år som jag arbetade i New York. Numera är gospel både min musik, mitt fritidsintresse och mitt levebröd, och New York känns fortfarande som mitt andra hem. Sedan jag flyttade tillbaka till Sverige har jag arrangerat resor åt grupper från olika länder. Framför allt resor för sångare och musiker i befintliga körer, eller körer som har satts ihop just inför  denna resa. Men jag har också ansvarat för turistresor. Jag ser fram emot att uppleva detta äventyr tillsammans med nya vänner i Gospel Journey."

/Joakim


New York är redan känt i Sverige genom film och turism. Men staden har dessutom några av de populäraste gospelkörerna i världen. Tillsammans med Joakim finns möjligheten att leta sig bortom resebyråernas turistgospel och möta människorna som lever hela sina liv med och i denna musik.


Ladda ner flyer i pdf-format.


Dela resan som Facebook-event.


Prenumera på Gospel Journeys nyhetsbrev så att du får information om resorna.


Om du vill söka fortbildningspengar, stipendium eller annat bidrag för att kunna följa med till New York så kan vi maila dig ett dokument med kursinnehåll. Observera att vi inte hjälper dig med själva ansökan.


För mera information kolla under fliken "Frågor och svar" eller skicka din fråga till info (a) gospeljourney.se .


Tillbaka till startsidan.